Trädfällning behövdes för nya huset i Nacka

Det nyinköpta huset i Nacka var perfekt på många sätt, men en del trädfällning behövdes på tomten för att solen skulle få en chans att förgylla deras hem.

Erik och Ronja hade äntligen fått köpt ett hus i Nacka, som de så länge hade drömt om. Det var här som de ville att deras barn skulle växa upp, inte i någon trist lägenhet i ett område där de inte skulle våga släppa ut dem att leka på egen hand.

Huset de hade köpt var verkligen toppen, med ett perfekt läge. Visst skulle de vilja måla om en del och så, men det var inget som behövde göras akut. Vad gällde tomten så fanns det dock en del som de skulle vilja göra tämligen omgående.

Proffsen skulle ordna med trädfällningen

Framförallt var det några höga och omfångsrika träd som skuggade för mycket, tyckte de. De skulle anlita en lokal förmåga som kunde fixa både trädfällning och att få undan det som fälldes, helst redan innan de flyttade in. De ville inte riskera att barnen skadade sig genom att leka bland stora stockar och grenar på gräsmattan.

Erik förstod dock inte riktigt hur det skulle gå till att få ned träden. De stod verkligen olämpligt till, med risk för skada på staketet eller till och med själva huset när de fälldes. Men han blev lugnad på denna punkt när han kontaktade firman som erbjöd sig att göra jobbet. De skulle fixa det hela genom sektionsfällning med kranbil.

18 Jul 2023