Snygga material i handeln att renovera badrum med

Det händer en hel del inom inredning just nu. Den aboslut starkaste trenden inom all slags inredninge är den mer hållbara trenden. Vi anser att vi kan kosta på oss dyrbarare material i inredningarna, både i kök och badrum. Heller stenmaterial, än plast, hellre metaller än tråkig krom eller rostfrott stål. Här har vi sett de mer hållbara materialen vinna i poopularitet de senaste åren och trenden ser ut att fortsätta. Här går vi igenom de mest föränderliga trenderna vi ser just nu.

1. Mörkare färger i badrum

Vi ser en återgåmng till färger, och det har vi sett under de senaste 3-4 åren. Det helt vita, grå och svarta är borta. Den strama stilen med enfärgade väggar är borta. Nu vill vi se färger uppåt väggarna och det samma gäller kaklet i badrummet. Framför allt vågar vi fler mönster och olika färger samsas i badrum. Framför allt ser vi det slags mönster som vi så poplärt kallar för marockanskt. Mågna väljer samma slags mönster på kakel men i olika färger, eller samma färger men med olika mönster. Över huvudtaget ser vi mörkare färger i våra badrum; djupt blå, gröna eller svarta färger. Varför inte välja en vägg som fondvägg och resten i ljusare färg? Man får fram sköna effekter på det sättet.

2. Våga lila färg

Under de senaste 2 åren har vi sett lila som en riktig modefärg. Det är en skön blandning av lila/vinröd/rosa färg. Även i badrum vill vi gärna se denna färg. Om du inte känner för att klä hela badrummets väggar i denna lila färg, kan man med fördel inreda med en liten detalj i denna färg. Till exempel mattor, handdukat eller någon annan fin detalj som kan fånga upp denna populära färg.

3. Metaller i inredningsdetaljer

Både koppar och mässing är populära metalelr i badrum. Vi ser mågna blandare just i dessa material, men även hela väggar, till exempel i duschen, eller invid hadfat och som snygga inredningsdetaljer i badrum.

4. Hållbara material

Vi ser också, i likhet med metallerna att de mer hållbara materialen är populära i badrumrenoveringarna. Vi väljer stenmaterial, framför plasten, träpanel istället för våtrumstapeter och klinker i stället för de vattentäta plastgolven. det får gärna vara dyrt, men hållbart och med hög kvalitet.

5. Torkade blommor populära igen

Torkade blommor är inne på nytt. Minns du dem från 1990-talet? Alla skulle ha kärvar med torkade veteväxtger, eterneller och alla möjliga slags torkade blommor i badrum och kök. Varför inte ha växter – och torkade växter i badrummet? Vi ställer gärna en snygg vas i badrummet med några torkade strån och tycker det är snyggt.

Vill du ha hjälp med badrumsrenoveringen och söker efter en pålitlig renoveringsfirma i Sollentuna? Läs då mer på: http://www.badrumsrenoveringsollentuna.se.

19 Jan 2019