Snickare i Uppsala som kan ansvara för hela renoveringen

Ska ni renovera? I så fall kan ni behöva anlita flera olika typer av hantverkare. Lösningen kan vara att anlita en snickare i Uppsala med totalentreprenad.

Vid en renovering av en lägenhet eller villa är det sällan man klarar sig med endast en snickare. Ofta behövs det också målare, vvs-installatör, golvläggare och elektriker. För att slippa leta hantverkare och skriva kontrakt med flera olika firmor kan man i stället anlita en snickare med totalentreprenad.

Det innebär att snickaren då ansvarar för hela renoveringen och i sin tur anlitar olika underleverantörer och ser till att rätt hantverkare hela tiden är på plats. På så vis sparar man massor av tid. Men att använda sig av totalentreprenad blir oftast billigare samtidigt som renoveringen går snabbare och blir bättre.

Skriv ett detaljerat avtal med snickaren

Inför en bostadsrenovering går man tillsammans med snickaren igenom hela bostaden och antecknar vad som ska göras. Det är alltid bra om man är väl förberedd och själv har funderat över hur man vill ha det och vad man önskar. En riktigt duktig snickare i Uppsala kan också komma med förslag på olika lösningar och materialval som stämmer överens med den budget man har.

Det är bra om man sedan skriver in allt som ska göras i det avtal man upprättar med snickaren. På så vis tydliggör man det man har kommit överens om och undviker missförstånd. Snickarens organisationsnummer och företagsnamn måste även finnas på avtalet för att det ska vara giltigt.

14 Jul 2023