Snickare i Stockholm fångade husets karaktär

Hitta drömhuset var lycka. Vid visningen insåg de dock att den tidigare ägaren renoverat huset i modern design. Som tur var kände Erik snickare i Stockholm som kunde göra huset rättvisa igen.

Ett hus från tidigt 1900-tal. De bestämde sig direkt efter att ha sett det på internet. Sissi berättar med inlevelse för sina nya vänner om dagen de köpte huset. När de kom till visningen ville de bara se planlösningen för att veta hur de skulle möblera. Därför fick de en chock när de steg in. Från den gamla vackra fasaden med spröjsade fönster kom de rakt in i ett hypermodernt hem. Det var så hon ville gråta. Men de båda hade förälskat sig i huset och bestämde sig för att återställa det i gammal stil. Erik och Sissi anlitade en snickare. De förklarade vad de hade i tankarna och snickaren nickade gillande. Härligt att få hjälpa ett par som förstod sig på gamla hus. Efter en titt på huset kom snickaren med egna tankar.

En snickare som får pluspoäng

Han hade uppmärksammat att det verkade finnas trägolv under klickgolven. De kunde renoveras. Hela köket skulle bytas ut. Här ville paret att hantverkarna skulle få utlopp för sin snickarglädje och själva ge förslag. Det enda Sissi verkligen ville var att få en vedspis i köket. Han lovade att se till att det kom med på ritningen. Snickaren, Erik och Sissi längtade efter att få sätta igång med det fantastiska projekt. Det skulle bli en resa i tiden som de sent skulle glömma. Läs mer om snickare på denna sida: https://www.stockholmsnickare.nu/

15 Oct 2021