Se om ditt hem med golvslipning i Uppsala

Ett äkta trägolv är en skatt att vårda. Visst slits alla golv men enbart just trägolv kan enkelt förnyas. Med en golvslipning i Uppsala blir golvet som nytt.

Alla golv är bra golv men somliga är lite extra bra. Ett trägolv är bland de mest hållbara golv man kan ha. Trä är en förnybar råvara och innehåller inga kemikalier eller plaster. Det är snyggt och passar till alla inredningsstilar. De är dessutom väldigt sköna att gå på.

Många hem, både av äldre och yngre snitt har trägolv installerade. Det är sant att de passar dåligt i badrummet och tvättstugan men i övrigt är alla rum rätt för trägolv. Vanligast är att man använt plankor eller att man valt att lägga en snygg parkett. Men förstås ger tiden en del slitage.

Golvslipning har många fördelar

Att byta ut ett trägolv för att golvet blivit slitet och fått rispor är enbart dumt, och dessutom dyrt. En golvslipning däremot kostar bara en bråkdel av vad ett nytt golv skulle kosta och ger ett golv som ser helt nytt ut. Trägolv kan slipas ett antal gånger, ända tills golvet bara är 4 mm tjockt.

En golvfirma i Uppsala kan hjälpa dig att kontrollera golvets skick. Visar det sig att en golvslipning kan utföras – och det gör det troligen – får du en offert. Sedan tar firman hand om arbetet och på några dagar har du ett golv i skick som nytt. Ytbehandling väljer du själv och golvet håller i många år till. Du kan hitta mer kring golvslipning här: https://www.golvslipninguppsala.nu/ 

24 Jan 2023