Satsa på golvslipning i Göteborg

Virkespriserna är höga, och då är det ju helt perfekt om det bara räcker med en golvslipning i Göteborg för att du ska få ett vackert golv som blir som nytt.

En parkett kan bara slipas om ett begränsat antal gånger, men ett furugolv tål många omslipningar. Ändå är det ju långt mellan gångerna du verkligen kommer dig för att slipa golv i Göteborg. Alla möbler ska tas bort, så det medför ett visst jobb.

Ändå är det så snyggt och så elegant när du har fått ditt gamla golv slipat. Du slipper se alla gamla repor och fläckar, och du har valt en ytfinish som passar med det aktuella möblemanget. För det finns mycket att välja på, ett blankt eller matt lack, olja eller en lasyr med färg. Många vill ha ett grått eller vitt golv, och då beställer man en sådan ytfinish.

Renovering med enkla medel

Det bästa är att du anlitar en professionell golvslipare. Det blir bäst och i längden billigast. Proffs arbetar snabbt och de gör inga nybörjarmisstag. De har lång vana vid att få slipningen jämn och de har redskap med sig. Slipdamm sugs in direkt i maskinen. Du kan bara njuta av att se fackmän arbeta och du får ett golv som är som nytt.

Det kan vara smart att måla golv och väggar när du ändå tömmer rummet. Du kan sätta upp de vackra tapeter som du har drömt om. Golvet blir som nytt, och det blir rummet också, och möblerna kommer till sin rätt.

12 Nov 2022