Satsa på gemensam upphandling av hantverkare i Stockholm

Hör efter med dina grannar om de också tänker anlita en hantverkare i Stockholm. Förhandlar ni gemensamt kan ni säkert få till ett bra pris på ett snabbt jobb.

Många bostadsrättsägare glömmer att de egentligen är del av en köpstark grupp. I din förening finns mängder av lägenheter som alla behöver renoveras ibland. För någon som äger en hel hyresfastighet är det självklart att göra koordinerade uppköp till alla lägenheterna samtidigt, men ofta faller bostadsrättsinnehavare i fällan att inte utnyttja föreningens gemensamma förhandlingskapital.

Du som är på väg att ringa en hantverkare i Stockholm gör alltså klokt i att ringa dina grannar först. Kanske är några av dem på väg att göra detsamma? Om ni slår ihop era byggprojekt kan ni sannolikt få till ett betydligt bättre pris på arbetet än om ni köper in tjänsten en och en. Det finns nämligen många arbetstimmar att spara för en hantverkare som kan jobba på flera lägenheter i samma hus, samtidigt.

Hantverkare i Stockholm kostar pengar även i bilkön

Särskilt hantverkare i Stockholm spiller mycket dyrbar tid på att sitta i bilköer kors och tvärs över hela storstaden. Att kunna tillbringa hela arbetsdagen i ett och samma hus är alla hantverkares dröm, och det i sin tur innebär många trevligheter även för dig som kund. När snickaren har torktid hos grannen kan han smita in till dig och smälla upp nya lister under tiden. Med gemensam upphandling blir jobbet gjort både billigare och snabbare. Se till att kotakta en hantverkare via denna hemsida: www.hantverkarestockholm.biz

10 May 2022