Så får du snickare att jobba hastigt och lustigt i Göteborg

Snickare i Göteborg uppskattar en go stämning på jobbet. Så dra på med ordvitsarna och göteborgarna när du anlitar någon av västkustens skickliga snickare.

Det finns en sak som får igång den där riktigt goa snickarglädjen på västkusten. En härligt bra göteborgsvits. Till exempel den här: Vet du vad det är snickare har i vattenpasset? Rakvatten! Kanske känns det lite fånigt med ordvitsar, men faktum är att en trevlig arbetsmiljö med högt i tak och skämtsam jargong kan göra under för produktiviteten hos en snickare.

Du som letar efter en bra snickare i Göteborg bör alltså vara beredd att inte bara servera kaffe utan en god portion humor också. En härlig stämning höjer humöret, och gör att jobbet blir klart på rekordtid. Och du som kund kommer också ha fått en härlig upplevelse av att ha hantverkare hemma. Den glada stämningen brukar nämligen smitta av sig.

Så blir en kund från Stockholm godkänd av snickare i Göteborg

De flesta skickliga snickare i Göteborg uppskattar en god ordvits på jobbet. Det kanske inte finns någon direkt vetenskaplig forskning på detta ämne, eller ens en statistiskt säkerställd kontrollgrupp, men empirin är tydlig. Trevlig, rolig och skicklig brukar vara begåvningar som går hand i hand.

Underskatta inte humorns inverkan på arbetsmiljön. Och ta seden dit du kommer. Om du är inflyttad stockholmare till en lägenhet i Göteborg som behöver renoveras, dra en riktig göteborgare så fort snickarna kommer på plats. Då kommer de välkomna dig som en av sina egna.

20 Jan 2023