Rivningsfirma anlitades i Stockholm

Ibland finns det inget annat att göra än att ta bort ett hus. Då kan en rivningsfirma i Stockholm vara till hjälp för att man ska få plats med något nytt.

Nu var kontraktet som innebar ett nytt hem för Ingemar och Kristin påskrivet. De hade hittat tomten av en slump när de var på resa och stannat till utanför Stockholm. Under bensträckaren såg de en till salu-skylt och när de följde den lilla vägen kom de till en öppning där de nu skulle bygga sitt nya bo.

Men det var inte huset som stod där som lockade, utan tanken på att kunna bygga ett alldeles nytt på platsen som meddetsamma fångat deras hjärta. Det gamla huset, som stod där vid första besöket, var bortom räddning och skulle behöva rivas. Ingen renovering i världen skulle kunna göra det beboeligt igen.

Rivningsfirma banade vägen för lyckan

Redan innan köpet var klart hade paret kontaktat en rivningsfirma i Stockholm som skulle hjälpa dem. Så när underskrifterna satt på plats var det bara att ge företaget tummen upp att sätta igång. De själva behövde inte göra särskilt mycket men Ingemar hade ändå åkt dit både vid starten och när de var på sluttampen.

Det kändes skönt att ha lite kontroll även om det inte behövdes. Rivningsfirman gjorde ett jättebra jobb och dessutom betydligt snabbare än paret väntat sig. En månad tidigare än de hade förväntat sig kunde byggarbetarna ta rivningsfirmans plats och börja på det drömhus Ingemar och Kristin längtat efter så länge. Läs mer om rivning på denna sida: rivningsfirmastockholm.se

25 Nov 2022