Renovera med trappslipning i Stockholm

Vad är ett renoverat hus med en trappa som senast gjorts iordning på 70-talet? Halvdant och slitet duger inte. Renovering innefattar trappslipning i Stockholm när det ska göras väl och rätt.

Ett snyggt och fräscht hem är en lisa för själen. Här laddar vi de mytiska batterierna, här sover vi, äter och umgås och rår oss själva utan omgivningens inblandning. Att satsa på trivseln i bostaden är inte lyxigt utan nödvändigt för att må bra.

Vi är många som inser detta och som antingen anlitar proffs eller hemmafixar på egen hand. Tillfredsställelsen när vi är klara med ett projekt brukar vara stor. Sedan finns det förstås saker man kan göra själv - och inte. Golvslipning generellt är inte rekommenderat för glada amatörer. Mungiporna slokar lätt när man ser resultaten efter egenutförd slipning.

Trätrappa slipad med stil

Trappor kan bli lite bortglömda och det är verkligen synd. En trappa är så mycket mer än bara en nödvändighet för att ta sig mellan olika våningsplan. En välskött trappa blir ett riktigt blickfång, på ett positivt sätt, och bidrar till helhetsbilden av en välskött bostad. Att beställa trappslipning i Stockholm lönar sig.

Ta hand om en trätrappa är en del av det jobb du som hemmansägare behöver ordna för att bibehålla hög standard och ett bra marknadsvärde på fastigheten. En kontakt med kompetenta golvslipare ger dig en offert och i förlängningen ett väl genomfört jobb som dessutom ges med fem års garanti. Priset är förstås bråkdelen av det du skulle betalat för en ny trappa.

7 Mar 2022