Renovera badrum vackert i Stockholm

Att vilja renovera sitt badrum i Stockholm och att göra det är helt olika saker. De kan bero på ekonomi eller på att man helt enkelt inte vet hur det görs.

Anna vår innerligt trött på att höra kommentarer om hur eländigt hennes badrum var. Eller så kom besökare med gliringar om hur det skulle kunna göras om. Men faktum var att hon helt enkelt inte hade råd. Så det spelade ingen roll att viljan fanns där. Men det ville hon inte att vännerna skulle veta.

Därför hade hon gjort all planering och låtit alla veta att det var på gång. De som visste hur det egentligen låg till var hennes bästa vänner. Så istället för att göra henne generad bestämde de sig för att ge henne renovering i present. De invigde hennes mamma som genast var med på noterna.

Renovera badrum på kort tid

Annas mamma hade som överraskning på dotterns trettioårsdag bokat in en veckas välförtjänt semester i Grekland. Resan skulle gå av stapeln några veckor innan födelsedagen så att hantverkarna som vännerna hyrt in skulle hinna med denna renovering av badrum i Stockholm.

Så snart som planet lyft hade de första hantverkarna kommit. Nu skulle allt rivas ut och göras om från början. Väninnan hade en förkärlek för mjukt orange så kaklet fick bli vitt med inslag av denna färg. Ett badkar som stod på lejontassar sattes in och givetvis blev det värme i golvet. Byggfirman jobbade hårt och lyckades bli klara så att överraskningen kunde avslöjas vid Annas hemkomst.

23 Nov 2022