Relining i Stockholm – undvik proppar i avloppet

Den hyresvärd som vill undvika framtida kostsamma stambyten i sina fastigheter, ska inspektera sina rör. Anlita ett företag som kan relining i Stockholm.

Avloppsrör i hyresfastigheter har inget evigt liv. De har fått vänja sig vid att hyresgäster spolar ut frätande kemikalier. Och inte sällan har matrester med fett spolats ut i diskhoar. En fastighetsskötare kan få ilskna telefonsamtal från hyresgäster och måste rycka ut med vaskrensare. Vattnet i diskhon rinner inte ut tillräckligt snabbt. Luktar det illa från en golvbrunn i badrummet, måste fastighetsskötaren plocka bort en illaluktande sörja med håravfall och tvålrester.

Du äger några fastigheter som byggts på 1970-talet. Din fastighetsskötare börjar tröttna på alla klagomål och du tar itu med era avloppsproblem. Du vill undvika framtida stambyten i dina fastigheter. Det skulle kosta mycket och skapa olägenheter för dina hyresgäster.

Relining i Stockholm – förläng rörens livslängd

Du låter en firma inspektera avloppsrören i dina hyresfastigheter. De har kameror som gör att de kan fotografera rören invändigt och lokalisera eventuella skador. Inspektionen ger vid handen att skadorna som finns inte är allvarliga. Åtminstone inte för närvarande. Du får dock rådet att låta fodra in rören. Genom att beställa relining i Stockholm kommer dina avloppsrör att både skyddas och få lång livslängd.

Arbetet med relining börjar med att rören spolas med högtryck. Rost och avlagringar i rören tas bort mekaniskt. Relining innebär att en grov och hållbar slang i plast läggs inuti befintligt rör. Slangen monteras med hjälp av tryckluft. När den finns på plats härdas den på olika sätt.

30 Nov 2022