Plattsättare Stockholm - förändra i hallen

Har du tröttnat på att det alltid känns stökigt i din hall i Stockholm och att du alltid tvingas gå omkring med dammsugaren? I många fall så handlar detta om golvet. Genom att anlita en plattsättare i Stockholm och lägga in klinkers så får du ett golv som både är snyggt, enkelt att städa och samtidigt väldigt hållbart.

Att du dessutom kan välja att installera golvvärme i samband med att du låter din plattsättare i Stockholm lägga in golvet gör bara saken ännu bättre. Klinkers kan upplevas som ett kallt material, men med golvvärme under så blir det en ren njutning att sätta ned fötterna.

Vi svenskar har en stolt tradition av att använda oss av trä som material. Det finns dels mycket skog och därmed också en stor tillgång, men dels så handlar det även om att trä skänker en värme och en harmoni till hemmet. Trä är bra, men det passar också olika bra i olika sammanhang. Ser man till golv så blir detta extra tydligt. Trägolv passar extremt bra i rum där det inte finns ett så påtagligt slitage - vardagsrum i synnerhet.

Fördelar med klinkers i hallen

Ser man till hallen så är detta inte ett rum där slitaget är lägre - tvärtom: du går in med blöta skor, dina barn kastar av sig kläderna i en hög på golvet och det kommer hela tiden in smuts. Allt detta gör att ett trägolv snabbt blir solkigt och fult.

Väljer du att anlita en plattsättare i Stockholm för ett klinkergolv så får du ett golv som är lätt att städa och som håller sig fräscht hur länge som helst. Att det dessutom går att matcha mot alla typer av färger är ytterligare ett plus.

Anlita en plattsättare i Stockholm med Rot-avdraget

En stor fördel med att bo i Stockholm är att du kan dra nytta av konkurrensen mellan plattsättare. Detta innebär att du kan ta in fler offerter och genom detta också hitta ett företag som erbjuder plattsättning i Stockholm till förmånliga priser.

Utöver detta så kan du även - liksom i övriga Sverige - använda ditt rot-avdrag och genom detta erhålla en skatterabatt motsvarande 30% av den totala kostnaden för det arbete som utförs.

Även material kan ofta komma med ekonomiska fördelar om du väljer rätt företag - detta då de ofta kan ha fina samarbeten med leverantörer. Det finns, kort sagt, en massa fina fördelar med att A) välja ett klinkergolv i hallen och B) välja rätt plattsättare i Stockholm.

12 Oct 2022