När du önskar rena fönster i Åkersberga

Nu kan du som bor i Åkersberga få rena fönster året runt. Alla som är vana vid att tvätta fönster, vet hur kort tid det tar innan de är smutsiga igen. Oberoende hur man än gör, blir de smutsiga på nytt. Förmodligen har det att göra med miljöförstöringen och alla avgaser. Ju närmare storstaden som man bor, desto mer avgaser samlas det på fönstret. Det bildas också en hel del sot på fönsterblecket. Sotet tenderar också att leta sig in i bostäderna och smutsar ner hela rum. Så vad ska man göra? Anlita fönstertvätt så att man slipper tvätta fönster hela tiden. Så går det till.

Beställ via nätet eller mobilen

Man kan enkelt välja att beställa hem fönstertvätten via nätet eller via mobilen. Beroende på vad man själv tycker är enklast, kan man välja vilket som. Googla till exempel "fönsterputs Åkersberga" så kommer man till de hemsidor som erbjuder just fönsterputs i Åkersberga. Bor man inte i Åkersberga kan man istället skriva in "fönsterputs Stockholm", eller "fönsterputs Lidingö" så att man får kontaktuppgifter till företag som erbjuder fönsterputs just på Lidingö, eller i Stockholm.  Sedan är det bara att ta kontakt och hoppas att de som man anlitar gör jobbet bra, eller?

Välj den bästa fönsterputsen

Ett företag som vill ha återkommande kunder bör göra jobbet så att de blir nöjda. När man putsar fönster är det inte så mycket att de bara blir rena, de måste dessutom tvättas så att inga ränder blir kvar på fönstret, vilket är lättare sagt än gjort. Arbetar man med städning bör man få in en teknik som gör att vattnet med rengöringsmedel inte rinner ner. Har man en riktigt bra fönsterskrapa, brukar man kunna undvika rinnande och fula fläckar på fönster. Man måste torka av den sista randen på fönstret så att man får stopp på rinnande vatten och rengöringsmedel.

Få ner priset på fönsterputs

Som tur är, är fönsterputs avdragsgillt enligt Rut-avdraget. Det innebär att man får dra av som mest en tredjedel av arbetskostnaden när man sedan ansöker om avdrag enligt Rut (rengöring, underhåll och tvätt). Som mest kan man alltså få 50.000 kronor i Rut-avdraget per person och år. Ett tag ville politikerna ge så mycket som 75.000 kronor per år och per person, men är man pensionär kan man det. Och då ingår även personlig service i möjligheterna till Rut-avdraget och det är ett bra bidrag till hemtjänsten.

26 Oct 2019