Markiser för många tillfällen i Göteborg

Pergola, terrassmarkis eller korgmarkis. Det finns många markiser att välja bland för den som letar markiser i Göteborg. Ett skydd mot både sol och vind.

De nya huset uppfyllde alla de önskningar Eva hade haft. Öppen planlösning. Stor terrass och ingen övervåning att släpa dammsugaren till. Storleken var perfekt för henne och Per. Fyra rum och kök. Många höjde ögonbrynen när de hörde antalet rum. Men nickade sedan medhåll när Eva berättade att både hon och Per arbetade hemifrån och behöver varsitt arbetsrum.

De hade flyttat in under årets mörkaste tid och inte funderat nämnvärt på solen. Förutom att den fanns på terrassen hela dagen. Men när den senare värmde ordentligt blev det ett bekymmer för Eva eftersom solen sken rakt in igenom fönstret och gjorde det svårt att se texten på datorskärmen.

Att välja mellan markiser

Paret bestämde sig för att köpa en markis i Göteborg. Det skulle inte vara något komplicerat. En enkel vit skulle passa bra till husfasaden. Det var dock inte det enda som skulle inhandlas. De insåg nämligen att terrassen låg på samma sida och de skulle även behöva ha en markis där för att skapa lite skugga.

De hittade snabbt de markiser de letade efter. De skulle fraktas till huset av hantverkaren som skulle sätta upp dem. Först skulle densamma komma och se så att markiserna passade på huset. När de kom upp var det som att ha hittat den felande länken. Nu såg huset perfekt ut och både arbetet och vilan på altanen skulle bli trivsamma.

21 May 2022