Målare ringdes in i Göteborg

Det är lätt att glömma bort renoveringen utanför huset. Det kan handla om en veranda eller en friggebod. Då kan en målare från Göteborg komma till nytta.

Den gamla uteplatsen nere vid vattnet såg inte längre ut som den gjort. Anledningen var att Astrid som var sjuttiofem inte hade varit ute till stugan så mycket under senaste året. Det var tomt utan familjen som hade haft fullt upp. Men nu var de äntligen på besök och Andreas, det äldsta barnbarnet, hade lovat att se till sommarstugan.

Huset i sig var fint då han själv målat om det för ett par år sedan. När han sedan gick ner till vattnet insåg han att uteplatsen hade blivit glömd vid det tillfället. Färgen hängde i flagor och behövdes slipas bort för att ny färg skulle bli bra. Han skulle se sig om efter en målare då han själv inte hade tid.

Målare satte färg på sommarminnen

När han själv målat hade han konsulterat en målerifirma i Göteborg så det kändes självklart att ringa dem igen. Han förklarade sitt ärende och fick veta att de gärna hjälpte honom att göra uteplatsen fin igen. Då den var ute behövde de inte bestämma specifik tid utan sa bara vilken vecka de skulle komma.

Nästa gång familjen kom och hälsade på Astrid hade de bestämt att de skulle åka ut till stugan. Andreas hade haft kontakt med målerifirman och visste att allt var klart. Astrids dotter hade i hemlighet varit ute och gjort fint veckan innan. Glädjen i Astrids ögon gick inte att ta miste på och snart fikade de medan Astrid berättade minnen.

6 Mar 2023