Hitta en firma för fönsterbyte i Stockholm

Behöver du ett fönsterbyte? Du är inte ensam. Det finns idag många firmor som kan hjälpa dig att utföra det om du inte planerar att göra det själv. Många väljer dock att anlita en firma för det, eftersom ett fönsterbyte på egen hand kan vara ganska svårt. Det ställer krav på förkunskaper och händighet, men allra bäst är det om man har erfarenhet av det.

Som boende i Stockholm har du flera aktörer att välja mellan. Så hur väljer man egentligen den som är bäst? Och hur hittar man någon till att börja med? Här ger vi några tips.

Känner du någon hantverkare?

Om du känner någon hantverkare är chansen stor att han eller hon samarbetar med en firma som kan utföra ett fönsterbyte åt dig (om den egna firman inte kan göra det förstås). I Stockholm sker många nybyggnationer och arbetar man vid ett av dem får man som hantverkare ofta bekanta sig med människor från flera olika hantverkaryrken.

Om du inte vet om du känner någon hantverkare i Stockholm kan sociala medier vara något att testa på. Posta en uppdatering där du efterfrågar ett fönsterbyte i Stockholm och se om någon kan hjälpa dig. Ofta blir man förvånad – kanske finns en gammal vän som nyligen flyttat till Stockholm som kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte?

Använd en hemsida som sätter firmor och kunder i kontakt

Det har dykt upp mängder av dessa hemsidor på senare år. Om du behöver en tjänst av något slag, är sannolikheten hög att du kan hitta en firma som kan utföra den genom en dylik sida. Normalt får du börja med att göra en uppdragsbeskrivning och kategorisera ditt uppdrag. Skriver du att du behöver hjälp med fönsterbyte i Stockholm är det sannolikt att sidan kan sätta dig i kontakt med flertalet firmor i närheten.

De här hemsidorna brukar inte kosta något för dig som kund. Istället är det firman som betalar för att få vara ansluten till sidan (eller snarare för varje uppdrag de får förmedlat till sig). Det här är även ett utmärkt sätt att få in flera offerter på en gång och på så vis kunna välja den som är billigast – eller helt enkelt den firma du tycker verkar vara bäst lämpad för jobbet.

När du får in flera offerter från olika firmor kan du också vara säker på att du betalar ett marknadsmässigt pris. Kanske ser du någon firma som tar mycket mer betalt än alla andra och kan välja bort den till fördel för någon av de andra aktörerna.

Här finns en firma vi kan tipsa om direkt: http://www.fönsterbytenstockholm.se.

16 Aug 2017