Golvläggare i Dalarna förnyar golv

Ett bra sätt att avsluta ett stort renoveringsarbete, kan ofta vara att lägga om eller slipa golven. Låt en skicklig golvläggare i Dalarna göra arbetet.

När ett äldre hus ska utsättas för ett stort renoveringsarbete, börjar man inte gärna med golven. De får tåla att vänta tills alla rördragningar och målningsarbeten är slutförda. Å andra sidan kommer de nya golven i slutet att ge bostaden det stora lyftet.

Du och din fru har lämnat storstaden och återvänt som pensionärer till Dalarna. Ni har hittat ert drömhus strax utanför Mora och ni har redan betalat hela köpeskillingen. Vid närmare eftertanke tog kanske entusiasmen för att flytta tillbaka till er gamla hemort överhanden. Ert drömhus är kanske inte i bästa skick och behöver åtgärdas före inflyttning.

Golvläggare fixar allt med golv

Du har redan anlitat snickare och rörmokare för att bygga om köket och för att dra in golvvärme. Oljepannan är bytt mot en värmepump som plockar upp energi via slingor på tomten. Det är nu dags att renovera golven i alla rum och du kontaktar en golvläggare i Mora. I vardagsrummet vill ni ha golvvärme och parkettgolv.

I våtrummen tycker golvläggaren att ett vinylgolv blir bäst. Hall och kök utsätts för oöm behandling och då passar ett laminatgolv utmärkt. I övriga rum finns massiva trägolv som enligt golvläggaren tål att slipas ytterligare gånger. Du får en offert på alla jobb från golvfirman som har bra relationer med lokala materialleverantörer. Golvfirman tar projektet på totalentreprenad och arbetskostnaden ger rätt till rotavdrag.

16 Apr 2023