Golvläggare i Stockholm – byte av golv

Om du köpt ett äldre hus, vill du kanske byta eller slipa befintliga golv. Ett sådant arbete kräver hantverkskunnande. Du kan anlita golvläggare i Stockholm.

Familjen har köpt ett äldre hus i utkanten av Stockholm. Exteriört har ni redan gjort en omfattande renovering och huset har isolerats efter alla konstens regler. Nu återstår att renovera och reparera huset inomhus. Gamla radiatorer för det vattenburna värmesystemet ska bytas ut och istället ska ni lägga in golvvärme.

Golvvärme ger bra värmekomfort, men i ert fall krävs det att golven läggs om. Att lägga om golven själv som hemmafixare är bara inte att tänka på. Du saknar kunskap om hur värmegolv ska läggas och du vet inte vilka golvmaterial som är lämpliga.

Golvläggare i Stockholm – hantverkare med skicklighet

Familjen har bestämt att det stora matsalsrummet ska ha parkettgolv i fiskbensmönster. Köket ska helrenoveras och golvet ska ha ett tåligt laminatgolv. I de övriga rummen vill ni ha massiva trägolv. Nu återstår bara att få tag i en firma som har skickliga golvläggare i Stockholm. Du finner ett företag som inte bara kan göra det praktiska arbetet utan som också ger råd om lämpliga golvbeläggningar.

Från firman får ni en fast offert. Golvläggaren föreslår att ni ska lägga parkett i chevron eller fransk fiskbensparkett. Ett sådant golv kan slipas om flera gånger och håller i flera generationer. Firman lämnar också garanti på arbetet för upp till fem år. Från golvläggaren får du också förslag till hur de olika golven kan ytbehandlas.

23 Feb 2023