Golventreprenad i Dalarna lägger industrigolv

Beroende på vilken typ av lokal som ska få nya golv krävs kunskap. Det har en golventreprenad i Dalarna som lägger golv för både kontor och industrilokaler.

Den nya fabriken började ta form och för varje dag närmade sig produktionsstarten. Andrea var så taggad och ville bara komma igång. Under tiden fick hon marknadsföra sig så gott hon kunde för att ha leveranser att ta hand om med detsamma när det väl var dags att köra igång. Tänk att hon befann sig i den här situationen. Det hade hon aldrig trott.

Allt hade börjat med en idé. Hon gjorde en prototyp som gick igenom hos Patent- och registreringsverket. Nu skulle hon själv tillverka och sälja sin idé. Men innan dess skulle bygget förgyllas med ett bra golv som klarade av de lite tyngre maskiner och truckar som skulle åka fram och tillbaka i lokalen.

Golventreprenad inhyrd från Dalarna

Idag skulle en golventreprenad från Dalarna komma och börja lägga golvet. Just nu var det bara betong och de skulle lägga på ett lager av epoxi. Hon hade valt det för att det var slitstarkt och inte hade några skarvar. Det var dessutom halkfritt och enkelt att reparera om det skulle behövas.

När de lagt på lagret av epoxi skulle det bara ta någon timme innan det torkade. Vilket var perfekt, för dagen därpå skulle maskinerna och lagerställningarna komma. Nu skulle hon ha några anställningsintervjuer som skulle skingra tankarna. En sista titt på golvet som lagts. Det var grönt och skulle snart fyllas av gula markeringar. Golvet såg slätt och bra ut. Hör av dig till golvläggare här: golventreprenaddalarna.se

16 Aug 2022