Framtidens lås är Iloq

I dagens läge så strävar vi efter så mycket trygghet som möjligt. Att använda oss av nycklar är inte det bästa. För allas säkerhet, installera Iloq som lås.

Tänk er att slippa den stress man lätt har när man letar efter sina nycklar. Eller känslan av att ha tappat en nyckel och veta att någon där ute har tillgång till ditt hem. Det är en jobbig och skrämmande känsla. Trots att riskerna förhoppningsvis är små, så kan det trots allt hända att de hittar rätt.

Hur låter då ett nyckelfritt samhälle? Ni bor i lägenhet, det är flera olika hushåll som har tillgång till trapphuset. Det innebär också att det är många som ska ansvara över nycklarna och att ingen okänd får tag i en nyckel. Med så många hushåll är det lätt hänt att nycklar tappas. Lös problemet genom att ta bort nycklarna.

Hur Iloq fungerar

Att utesluta nycklar innebär inte att det ska stå olåst. Det innebär att ni har tagit steget och kan installera iLoq i stället. Det är en smart nyckel som inte ser ut som en nyckel utan är en bricka. Med denna bricka kan man enkelt gå in och ut via låssystemet.

I det långa loppet innebär det att tappar ni en nyckel, då kan ägaren till systemet stänga av den. Så den blir alltså obrukbar. De kostar inte jättemycket i inköp heller att köpa ny brickor, så det är ingen katastrof att köpa nya. Det kommer bli tryggare för många att använda sig av Iloq.

9 Aug 2022