Förläng utesäsongen med balkonginglasning i Stockholm

Förläng sommaren och höj värdet på bostaden genom att låta göra balkonginglasning i Stockholm. En smart investering för att öka den användbara bostadsytan.

Du är ordförande i en bostadsrättsförening. Vid senaste årsstämman kom frågan om balkonginglasning återigen upp. För vilken gång i ordningen, kan du inte hålla reda på. Argument mot inglasning är att det blir för dyrt, men det finns många fler skäl till att glasa in en balkong.

I föreningen finns många äldre boende. För att komma ut i frisk luft, behöver de oftast hjälp och assistans. Med hjälp av exempelvis en rullator, kan de själva däremot ta sig ut på en inglasad balkong. Då kan de njuta av vackert väder tidigt på våren och långt ut på eftersommaren. Med infravärme kan balkongen nyttjas året runt.

Snygg balkonginglasning i Stockholm

Flera i din bostadsrättsförening har menat att inglasning förfular fastigheten. Så var det kanske när inglasning introducerades på marknaden. Idag är förhållandet det omvända. Inglasning innebär att en fastighet får en helt ny och fräschare profil. Synintrycket blir bättre och marknadsvärdet på enskilda lägenheter och hela fastigheten ökar.

Din förening tar beslut om att ta in offert på inglasad balkong i Stockholm. Ni kommer att få ett skräddarsytt förslag till inglasning för just era balkonger. Färgen kan anpassas så att den stämmer med fastigheten i övrigt. Inglasning kan göras med en kombination av fasta och öppningsbara glas. Vid soliga dagar får balkongen inte bli till en bastu. Ett företag med erfarenhet från balkonginglasning har flera referensanläggningar att visa. Låt styrelse och boende göra ett studiebesök så köper ni inte grisen i säcken!

27 Aug 2022