Företag i Stockholm som jobbar med byggstädning

Glädjen att flytta in i nya huset i Stockholm överskuggas av tanken på byggstädning. För att slippa jobbet kan man hyra en firma som tar hand om allt från start till att huset är redo för inflytt.

Anastasia och Magnus hade äntligen köpt mark och skulle bygga sitt första gemensamma hus. Nätterna igenom diskuterade de hur det skulle se ut. Vilka tapeter som skulle pryda vilka rum, och huruvida de skulle ha spröjsade fönster.

Det googlades på olika byggfirmor, och det gjordes listor på de tjänster som erbjöds. Viktigt var att de hade bra kompetens när det gällde kök och badrum. Något som de inte tänkt på innan var att inte alla byggföretagen gjorde byggstädning. Den detaljen hade de tagit för given.

Byggstädning i Stockholm avgjorde valet

Då de insett städdetaljen sållades flera företag bort, och till slut hittade de sin entreprenör. Företaget tickade alla boxarna när det gällde bygget, inredningsdetaljerna och inte minst byggstädning. Frågan som återstod var om firman kunde åta sig jobbet.

Turen var på deras sida och en av de anställda skulle möta upp dem på tomten. Under en fika på campingmöbler började planen utformas.

Till slut stod huset redo. De hade varit på semester och inte sett sista delen av bygget så de var förväntansfulla när de skulle träffa en hantverkare vid huset. Det var precis som de önskat. Av byggmaterial syntes inte ett spår. När ytterdörren öppnades mötte de doften av nybyggt hus och rengöringsmedel. Allt var glänsande rent. Nu kunde de äntligen börja sin framtid tillsammans. Läs mer om byggstädning på denna sida: byggstädningstockholm.biz/

15 Nov 2021