Fasadmålning med målare i Stockholm

Om färgen på en husfasad börjar krackelera, är det dags att kontakta en målerifirma. En målare i Stockholm vet hur grundarbetet ska utföras före målning.

Ibland överträffar verkligheten dikten. Din faster ringer till dig och meddelar att hon tänker flytta in på ett äldreboende. “Jag tänker ge bort min villa till dig och din familj”, meddelar hon. Innan du svarar hinner många tankar fara genom ditt huvud. Visst är villan fin med ett underbart läge med utsikt över skärgården, men villan måste nästan betraktas som ett kråkslott.

Din faster kommer med några förlösande ord. “Ni får naturligtvis renovera och modernisera huset som ni vill och jag skänker er en halv miljon kronor så att ni får råd att åtgärda huset”. I ren förstumning tackar du ja till erbjudandet.

Grundarbete med målare i Stockholm

Du informerar övriga familjen om den underbara nyheten. “Nu får vi hjälpas åt till sommaren och skrapa färg på fasaden och slipa och måla den”. Ingen familjemedlem tycks bli entusiastisk. “Det räcker väl inte med att fasaden målas utan vi måste ju också fixa alla snickerier och fönster”, säger din fru. “Om vi ska bli klara innan höststormarna blåser in måste vi anlita en målare i Stockholm”, fortsätter hon.

Din fru har så klart rätt! Du får tips om en seriös målerifirma som du kontaktar omedelbart. Tillsammans åker ni ut till huset och en målare beräknar tidsåtgången för jobben och vilka mängder färg med mera som kommer att gå åt. Efter någon dag får du en detaljerad offert från firman.

11 Aug 2023