En trevlig mäklare i Sundsvall – välj en där personkemin stämmer

En mäklare i Sundsvall ska inte bara ha koll på alla områden i staden och hur man säljer lägenheter. Hen ska också kunna klicka personligen med sina kunder.

Säkert tycker du redan att det är en självklarhet att vända dig till en mäklare när det är dags att sälja din lägenhet. Men visste du att det är precis lika viktigt att vända sig till RÄTT mäklare som att alls vända sig till en? Om du inte känner dig trygg med din mäklare kommer du sannolikt få en skakig upplevelse av hela processen.

Du bör självklart välja en mäklare du känner förtroende för. Därtill bör din mäklare och du också ha god personkemi, eftersom ni kommer ha en hel del med varandra att göra. Under vissa perioder kan det gå lite trögt att sälja lägenheter, och då är det mycket vanligt att en lägenhet läggs ut på annons mer än en gång.

Därför bör du ta en kaffe med din framtida mäklare

Väljer du en mäklare i Sundsvall med god lokalkännedom, många års erfarenhet av mäklaryrket och bra referenser från tidigare kunder kan du känna dig trygg med mäklarens faktiska kompetens. Det säger sig självt. Men hur avgör man om man trivs personligen med en mäklare?

Ett tips är att boka in ett förutsättningslöst möte på kontoret på mäklarfirman. Då kan ni ta en kaffe tillsammans och diskutera hur bostadsmarknaden i Sundsvall ser ut för tillfället. Ni kan också diskutera just din lägenhet och hur den bäst ska säljas. Och – inte minst – du kan ta mäklaren på pulsen och se om kemin stämmer.

21 Jan 2023