Be elektriker om råd med lägre elavgifter

Behöver du en elektriker i Bromma? Bor du i Stockholm finns det 1000-tals elektriker att välja mellan, hur ska man veta vilken av dem alla som är bra? Man kan alltid googla "elektriker Bromma", så man får några namn att jämföra och välja mellan. När man vill kolla upp dem, kan man först ta kontakt och be om offert, referenser, men sedan kanske man vill kontrollera att de är så bra som de säger att de är. Det kan vara bra att kontrollera dem på sajter på nätet; reco.se, offerta.se och andra sajter. Till syvende och sist är det du själv som kan avgöra om de är bra eller inte.

Kan de sin sak?

Det viktigaste är ju att de är riktiga elektriker och kan sin sak. Men även här kan man ha kompetens på olika sätt. Är det en elektriker som kan tänka utanför boxen? Kan hon eller han leverera nya lösningar som är bra för dig som kund? Tänker de på kundernas säkerhet i första hand? Det är sådant som kan skilja elektrikerna åt.

Är de lyhörda för dig som kund?

En annan av de viktigare sakerna när det kommer till elektriker är även att de bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Alla kan ha en dålig dag, men kunderna ska inte behöva stå ut med det. Det måste de kunna ventilera på annat sätt. Kan de inte det, är de inte professionella. Det är däremot de som klarar av att hantera dåliga dagar.

Kan de hjälpa dig att få ner elräkningarna?

Kan elektrikerna som du anlitar hjälpa dig få ner elräkningarna? I så fall är de guld värda. Många tänker att elektriker även är säljare, men vad skulle de sälja? El? De säljer ju sina tjänster, liksom andra hantverkare, men när det kommer till el, är de ju inga leverantörer av el. De bara installerar elen. Däremot är det mycket värt om de kan hjälpa sina kunder att få ner räkningarna på el och få säkrare el.

Ibland kan nya elledningar få ner elräkningarna, precis på samma sätt som nya vitvaror kan få ner elförbrukningen. Har man gamla ledningar som drar elen på fel sätt kan det visa sig i fakturan som kommer månad efter månad. De kan visa sina kunder hur de kan använda elapparater på bättre sätt. Läs mer om hur du får tag i elektriker i Bromma som kan hjälpa dig med elförbrukningen och få ner den på: http://www.elektrikerbromma.nu.

22 Oct 2018